Atelier Hortense

Atelier Hortense is een eet- en koffiehuis in Reningelst, naast Westouter en Poperinge. Een gezellige plek waar je kunt komen lunchen, brunchen, ontbijten of genieten met familie of vrienden. Maar het is ook een taartatelier, in de gezellig verbouwde maalderij van de grootouders van Greet.

Het taartatelier en de bistro zijn open van donderdag tot zondag.

Taartatelier & koffiehuis

Kom je Atelier Hortense binnen, dan zie je meteen Greet en haar team aan het werk. In haar atelier of achter haar glazen vitrine. Terwijl je geniet van je heerlijk dampend kopje koffie, origineel streekbiertje of een goede picon, kies  je zelf je jouw eigen stukje taart. Ben je met een leuk gezelschap, dan kun je kiezen voor taart à la carte, taartenbuffet.

Lunch

Zin om een hapje te komen eten, of misschien geen zin om te koken bij aankomst? Wij bieden lekkere gerechtjes aan, je kunt die bij ons komen afhalen, ter plaatse komen genieten van een lunch of de High Tea ontdekken.

We vinden duurzaamheid, smaak en kwaliteit belangrijk. Daarom proberen we zoveel mogelijk met lokale producenten en bio-producten te koken.

Ruime meeting & event room

Meetings, vergaderingen, brainstormsessies, … ze zijn essentieel voor jouw bedrijf of vereniging en fundamenteel voor het uitbouwen van ideeën, teams en relaties..

Bij Atelier Hortense stimuleren we de creativiteit, spontaniteit en samenwerking door het creëren van een prachtige omgeving die jouw zintuigen prikkelt.

Een unieke ruimte met veel natuurlijk licht in een rustige setting, makkelijk te bereiken, in een mooie streek met oneindig veel mogelijkheden.