Woning

Benieuwd naar de troeven van het Grimminckhof? Ontdek ze hier!

Leef-en eetkamer

De grootste ruimte is de eet- en leefkamer. Van hieruit heb je een mooi zicht op de tuin, de zwemvijver en het verzicht over de velden en kun je de groei van de gewassen volgen. Tot in Frankrijk kun je kijken! In de ruime leefkamer, speel je gezelschapspelletjes rond de houtkachel wanneer het buiten koud is, en vlei je je neer in de gemakkelijke fauteuils.

Aan de lange eettafel, kun je urenlang discussiëren of genieten van het lekkerste ontbijt of die heerlijke spaghetti van oma!” Het hele huis is afgewerkt met natuurlijke materialen, leem, natuursteen, veel hout,.. Dat geeft meteen een coole en rustige sfeer, je voelt je er dadelijk thuis!

Ruime open keuken

Een grote troef is toch wel onze keuken, met hoogwaardige materialen, ruim en zeer
praktisch.

Zowat alles is aanwezig! Hét kloppend hart van de vakantiewoning. Terwijl oma de spaghetti klaarmaakt, kan ze toch nog een alziend oog werpen op de kleinsten aan de tafel of in de tuin.

5 slaapkamers

De vakantiewoning het Grimminckhof telt 5 slaapkamers. Eentje op het gelijkvloers, en 4 slaapkamers op de eerste verdieping. De slaapkamer beneden telt 2 comfortabele eenpersoonsbedden en een stapelbed, en kan gebruikt worden voor minder mobiele gasten.


Op de 1ste verdieping bevindt zich nog een kamer met tweepersoonsbed, 2 kamers met 2 eenpersoonsbedden en 1 grotere kamer met 3 eenpersoonsbedden en kinderbed.
De bedden worden standaard niet voorzien met opgemaakt bedlinnen, maar dat kan gemakkelijk worden aangevraagd. Ook het bad- en keukenlinnen kan worden voorzien door ons als je dat wenst.

2 badkamers

Op het gelijkvloers kun je douchen in de drempelvrije douche. Deze badkamer heeft 2 wastafels en een toilet. (Deze badkamer is ook geschikt voor minder mobiele mensen, het
toilet is verhoogd en onder de wastafel kun je rijden met een rolstoel.)

Daarnaast is er nog een vrijstaand toilet in de hall.
Op de 1ste verdieping vind je een vrijstaand toilet en een badkamer met 2 wastafels en een bad. Douchen kan minder goed in dit bad, door de schuine dakrand.

Zwemvijver

De zwemvijver is groot genoeg om met het hele gezin te zwemmen (4 x 8m.). Het water wordt zuiver gehouden door een natuurlijk filtersysteem. Ook Marie, onze goudwinde, of ook Wortel genoemd, zorgt voor zuiver water. Zij (of hij) zwemt vrolijk mee maar verbergt zich ook graag wanneer het te druk wordt.

Rondom de vijver is er een kastanjehouten afsluiting met poortje. Dit kan je op slot doen. En dan is het enkel genieten in de ligstoelen op het aanpalend terras! In de winter is het te koud om te zwemmen, maar staat de vijver toch mooi in de tuin. Een stoere plons kan natuurlijk ook!

Genieten op het terras

Wat een mooi uitzicht heb je hier niet! Daarom hebben we maar liefst 3 terrassen gebouwd. Het zonneterras, schaduwterras, en avondterras, met prachtig zicht over de velden en vanwaar je de ondergaande zon kunt bewonderen.

Een bbq, vuurschaal en parasol en voldoende tuinmeubilair staan klaar om van de langste dagen te genieten.

Natuurlijke tuin

Het vrijstaande Grimminckhof ligt temidden de akkers en is bereikbaar via een lange onverharde weg. De grote natuurlijke tuin nodigt uit om buiten te genieten, zowel in de zomer als in de winter. Ga op ontdekking en laat je verbazen! Er is een mooi gazon om te zitten of te spelen, maar een groot deel van de tuin is omgetoverd tot een bloemenweide, met appelbomen, kerselaar, perelaar, notenboom. Een graspaadje neemt je mee door deze prachtige weide.

Voor de kinderen is er een zandbak, een speelhuisje met glijbaan, schommel, maar dé hit is een heus palenkamp die door hen zelf kan worden opgebouwd of afgebroken! Zich verstoppen, kriebelbeestjes observeren, kampen maken, knikkerbanen op de berg, het kan hier allemaal! En vanop het terras kun je de kroost goed in de gaten houden. 

Garage en parking

Naast de vakantiewoning bevindt zich de garage, waar extra strandkussens, het buitenspeelgoed, de wasmachine, poetsgerief, afvalsortering zich bevinden. Er is ook plaats om je fietsen te plaatsen of om speelgoed en extra curverbakken te bewaren.

Heb je veel drankjes, bbq vlees of ijsjes mee? Die kun je hier in de extra frigo/diepvries bewaren! Auto’s kunnen parkeren op de ruime private parking, tot wel 6!

Zit- en eetruimte

Keuken

Badkamers

Slaapkamers

Garage & parking

Tuin