Reservatievoorwaarden

Algemene gegevens

Ondernemingsnummer: BE0536.705.651

Duivinnestraat 1a
8970 Poperinge (België)

info@grimminckhof.be

+32 476 25 01 36 (Greet)
+32 475 68 68 60 (Dieter)

Algemene annulatievoorwaarden

De reiziger kan niet zonder bijkomende kosten wijzigingen aanbrengen in zijn boeking (datum, verlenging, enz.). Richt de reiziger dit verzoek minder dan 90 dagen vóór de aanvang van het verblijf, dan kan de aanbieder alle kosten die daardoor zouden worden veroorzaakt de reiziger aanrekenen.

Annulatievoorwaarden: In geval van annulering door de huurder die geen annulatieverzekering afsloot of buiten de voorwaarden van de verzekering valt is de huurder

tot 90 dagen voor aankomstdatum reservatieperiode het betaalde voor­schot verschuldigd.
vanaf 90 dagen voor aankomstdatum reservatieperiode  de totale verhuurprijs verschuldigd.

Bij vroegtijdig vertrek of niet in gebruik nemen van de woning heeft u geen enkel recht op terugbetaling.

U kunt een tijdelijke annulatieverzekering afsluiten bij een verzekeringsmaatschappij. Hiermee kunt u zich vrijwaren tegen annuleringskosten bij een annulatie voor vertrek en vakantieonderbreking.

Verzekeringen: De annulatieverzekering dekt niet de burgerlijke aansprakelijkheid, de eventuele schade door u veroorzaakt of aansprakelijkheid bij brand of diefstal als u in fout bent of door uw nalatigheid.

U bent verplicht om als huurder zelf over een passende verzekering te beschikkenOok eventuele schade bij brand aan uw persoonlijke spullen is niet gedekt door de brandverzekering van de woning. Gelieve hiervoor zelf uw verzekeraar te raadplegen om te checken of u hiervoor een passende schadedekking geniet. U heeft hier soms een uitbreiding voor vakantiewoning van uw familiale- en woningverzekering nodig. Voor schade die niet gedekt wordt door uw verzekering ben u zelf als huurder verantwoordelijk.

Terugbetalingen van de huur, noch de waarborg en andere kosten doen we niet.
De kost voor eventueel omboeken is 100€.
 (tot 90 dagen voor aankomstdatum reservatieperiode )
Een waardebon ipv omboeken is ook mogelijk, voor het reeds betaalde bedrag. Deze is 2 jaar geldig. (kost maken waardebon is 100€)

COVID-19 :

Wegens de onvoorspelbaarheid van het verloop van het COVID-19 virus, en de maatregelen die de overheid ons oplegt, nemen we geen speciale annulatievoorwaarden in acht. De annulatievoorwaarden gelden zoals hierboven. U kunt een tijdelijke annulatieverzekering afsluiten bij een verzekeringsmaatschappij. Hiermee kunt u zich vrijwaren tegen annuleringskosten bij een annulatie voor vertrek en vakantieonderbreking.